vrijdag 6 januari 2012

Nieuwe kaartjes

Aan het begin van 2012 kijken we nog even terug op het afgelopen jaar. Voor Fientje & Co was het een geweldig jaar. In één jaar tijd hebben we heel veel nieuwe klanten gekregen en ook naamsbekendheid in de wereld van geboortekaartjes. We ontvangen ook zoveel leuke reacties van klanten, iets om heel blij en dankbaar voor te zijn. Dit jaar gaan we dus gewoon door waar we mee bezig waren, en ik ben begonnen met wat nieuwe kaartjes aan de collectie toe te voegen. De serie met een foto van je pasgeboren kindje is uitgebreid met kaartjes Micha en Rachel.Daarnaast gaan we onze collectie ook uitbreiden met wat meer felgekleurde kaartjes, onder de serienaam Hip en Trendy. We kunnen binnenkort ook kaartjes laten drukken in een glanzende variant, en juist met die felle kleuren geeft dat een extra mooi resultaat! Hieronder zie je onze kaartjes Jurgen en Noortje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige ontwerpen Hanneke, complimenten! Geweldig om te zien hoe Fientje & Co blijft groeien met zoveel mooie originele ontwerpen die iedere keer weer anders zijn.

    Fijn weekend,
    Lieve groeten Audrey

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, Audrey! Het is altijd weer een uitdaging om iets nieuws te bedenken en toch in je eigen stijl te blijven. Jij ook een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen