vrijdag 25 mei 2012

Hoe zet ik een stempel op mijn geboortekaartje?

In onze ontwerptool kan je op je kaartje zelf stoere stempels toevoegen. Je kunt zelf de grootte, de plaats en de kleur van je stempel bepalen. Hieronder een korte uitleg hoe dat werkt:

1. Zoek een leuk kaartje op de site en ga naar 'maak je kaart'.

2. Aan de zijkant zie je 'illustratie', klik daarop en je ziet in één keer alle stempels op een rij

3.Kies een stempel uit en klik op 'plaatsen'. De stempel komt nu heel groot op het scherm te staan.

4. Verschuif de stempel iets omhoog en je ziet onderaan een oranje vierkantje. Daarmee kan je de stempel verkleinen.

5. Plaats de stempel ergens op het kaartje waar jij het mooi vindt. Je kunt de stempel iedere gewenste kleur geven. Links onderin staat een kleurenschema (zie pijltje).

6. Sla je kaartje op en bestel een proefdruk.

De stempels kan je eenvoudig verwijderen door erop te gaan staan en op het rode kruisje te klikken. Kom je er zelf niet uit neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Succes!

 LET OP: -In onze nieuwe ontwerptool (sinds mei 2014) zijn er een aantal dingen veranderd. Dat zou kunnen betekenen dat delen uit dit bericht niet meer werken zoals beschreven-.

Ga hier naar onze stoere geboortekaartjes met stempels. Hieronder nog een overzicht van de nieuwste stempels.


2 opmerkingen:

  1. Zojuist een proef kaartje gemaakt en heel jammer, deze stempels stonden echt niet in het lijstje stempels... zou ze er toch graag op willen.. heb ik iets fout gedaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Kim, we zijn alle kaartjes aan het omzetten naar een nieuwe tool met veel meer mogelijkheden. Daardoor zijn er andere dingen die eruit verdwijnen, waaronder de stempels. Stuur even een mailtje naar info@fientje-en-co.nl, dan kan ik in je account eventueel de oude variant zetten.

      Verwijderen