woensdag 9 januari 2013

Nieuws

Nieuwe formaten
Heb je al gezien dat we inmiddels nieuwe formaten hebben? Op verzoek van veel klanten zijn de geboortekaartjes nu -naast het standaardformaat 13x13) ook leverbaar in 11x11cm en de trouwkaarten ook in 15x15. Gedurende dit jaar zullen er nog meer formaten bijkomen. Een mooie uitbreiding dus.

Nieuwe illustraties
Er zijn ook een paar nieuwe illustraties toegevoegd in onze ontwerptool. Stoere zwarte labels met teksten als 'GEBOREN' en 'JUST BORN', 'EEN ZOON' en 'EEN DOCHTER'. Met deze labels hebben we natuurlijk ook wat nieuwe geboortekaartjes gemaakt. Als voorbeeld hebben we hier kaartje Tiemen genomen, om te laten zien hoe snel en eenvoudig je zo'n kaartje aanpast:

Wil je zonder foto? Verwijder dan de voorbeeldfoto en verplaats de tekst wat meer naar links (kaartje 2). Vind je een ander label leuker? Verwijder dan het zwarte label met JUST BORN en zoek bij 'illustraties' en dan 'labels' een nieuw label en plaats dat op je kaartje (kaartje 3) . Liever een andere kleur ster? Klik op de ster en verander de kleur.


Veel klanten hebben het al ontdekt dat je zo creatief met je eigen kaartje aan de slag kunt. Misschien geeft dit weer wat meer inspiratie?
LET OP: -In onze nieuwe ontwerptool (sinds mei 2014) zijn er een aantal dingen veranderd. Dat zou kunnen betekenen dat delen uit dit bericht niet meer werken zoals beschreven-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten