woensdag 20 maart 2013

Vrolijk en Blij

We hebben heel lang niets geschreven op het blog, en dat komt vooral omdat we meer gebruik maken van Facebook en het blog-gedeelte op onze eigen website. Maar dit nieuws is wel weer leuk om te vermelden hier: we hebben weer een nieuwe serie "vrolijk en blij" aan de collectie toegevoegd.
Vrolijke geboortekaartjes


De kaartjes met illustraties van WendydeBoer zijn nog steeds populair. Zij heeft in opdracht van ons een aantal nieuwe illustraties gemaakt. Onder andere een girafje en een vosje. Het leuke van deze kaartjes is dat je als klant zelf het kaartje kunt opmaken. De illustraties staan los op de kaartjes en kan je zelf makkelijk vervangen door een andere illustratie.

Klik een kaartje open via de knop 'maak je kaart' > ga dan aan de linkerkant naar 'illustraties'. Er opent zich dan een venster met verschillende mappen, kies dan de map 'wendydeboer'. Daarin vind je alle illustraties. Met een simpele druk op de knop zet je de illustratie in je kaartje. Succes!

LET OP: -In onze nieuwe ontwerptool (sinds mei 2014) zijn er een aantal dingen veranderd. Dat zou kunnen betekenen dat delen uit dit bericht niet meer werken zoals beschreven-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten